Bra nattklubbar i Stockholm

Bra nattklubbar i Stockholm

Bra nattklubbar i Stockholm

I Stockholm är utelivet stort och det finns många bra nattklubbar att välja mellan. Det är inte alltid lätt att veta vilken som är bäst eller vart man har roligast. Lite beror på vad du är för person, vilken ålder du har och vad du är ute efter. Många gånger har nattklubbarna åldersgränser, men dessa är inte statiska. Det händer att en klubb har 23 år som gräns, men att du som är 21 kommer in ändå. Dock är det allra bäst att gå till den klubben som har din ålder som gräns, för att garanterat bli insläppt. En del klubbar har numera gästlistor, som man kan få plats på om man har tur, kanske via sociala medier. Då kommer man in snabbare och oftast utan att det kostar något.

Nattklubbar värda ett besök

En nattklubb de allra flesta säkert hört talas om, det är Café Opera. Hit kommer gärna många kändisar, samt även i vissa fall kungligheter. Klubben ligger på Karl XII:s torg, Kungsträdgården och åldersgränsen är 20 år.

Hells Kitchen som ligger mitt på Stureplan är en favorit hos många. De har öppet till 05 och en trappa ner finns Heaven’s Gate, där det alltid är fullt hålligång! Åldersgränsen är 23 år.

En välkänd nattklubb i Stockholm är så klart Spy Bar, som ligger i hjärtat av Stureplan. Här samlas oftast personer som håller på med musik, media och mode. Då det alltid är lång kö hit, så gäller det att komma tidigt för att komma in! Åldersgränsen är 23.

En av Sveriges största och mest kända nattklubbar är annars Sturecompagniet. Här finns det flera olika barer och dansgolv. Även hit måste du komma tidigt om du vill vara säker på att komma in. Dock kan du skriva upp dig på gästlistan på deras hemsida. Åldersgräns är 23.

Besök en bar, eller två!

Om du hellre vill besöka en bar, eller börja kvällen lite lugnare, så finns det flera bra alternativ i Stockholm. Bland annat har du Story Hotels bar, på Riddargatan 6, som är mycket trendig och tar dig med till Paris tack vare sin inredning och atmosfär.

Cadierbaren är en annan bar, som ligger på Grand Hôtel, Södra Blaiseholmshamnen 8. Hit kommer både internationella och svenska kändisar. Så varför inte dricka champagne och känn dig lite lyxig!

Grand escalier brasserie jardin får du en fransk bistrokänsla. Denna bar ligger mitt inne i Sturegallerian och de har en fantastisk innergård. Baren har pastis, absint samt en massa andra goda drycker att njuta av.

Du som vill träffa en massa folk, du ska bege dig till Riche, då det är här trendiga stockholmare och kändisar gärna samlas. Du kan satsa på att sitta i lilla baren, eller stora baren.

I Stockholm är det aldrig långt borta till nöjeslivet, oavsett om du vill dricka öl på en bar, mingla med kändisar på krogen eller dansa loss på en nattklubb. Det finns alternativ som passar de allra flesta när det kommer till nöjen och fest.